Toszkán romantikus vacsora, a Pagonyba

olasz alapanyogokból

   

Kedves Pagony Vendég !

Ha szeretnétek a Pagonyban kettesben egy igazi romantikus vacsorát akkor mindenképp ki kell próbálnotok a

Trattoria della Bacca olasz lakásétterem 3 fogásos hamisíthatatlan olasz menüjét. Rendeljetek ha igazán különleges vacsorára  vágytok Tünde és Andréa a Pagonyba varázsolja Nektek az egyedi toszkán ízvilágot ,gourmet olasz finomságok, olasz alapanyagokból szigoruan frissen készítve / tálalva. Az aktuális menüről, árakról érdeklődjetek

e-mailen: trattoriadellabacca@gmail@.

Fontos! Amennyiben szeretnétek rendelni, mielőbb keressétek őket, mert csak korlátozott számú megrendelést tudnak felvenni!

 

                                                             Trattoria della Bacca

Néhány szó rólunk : a párom olasz / római,toszkán itt él 15 éve és mindketten imádunk főzni.  Arra gondoltunk, másnak is örömet szereznénk nagyon szívesen így indult kis családi trattoriánk, itt Nagymaroson és vendégházakba készítünk finom  vacsorát és reggelit melyet frissen házhozszállítunk.

Mindig olasz alapanyogokból dolgozunk, házilag gyúrjuk a tésztákat, illetve a friss árukat igyekszünk a kertünkből valamint a környékbeli termelőktől beszerezni.

A menük fixek, viszont teljesen személyre szabva állítjuk össze, hogy biztosan fogatokra való legyen! Így szeretnénk kérni, hogy ha érdekes e lehetőség, írjátok meg, mi az az alapanyag/ok, melyet kihagyjunk inkább a tervezéskor.
(Primo, secundo, dolce, avagy első(általában tészta ill. risottó, második(húsos vagy halas fogás) és desszert) 

 Reggeli kosár tartalma : Ciabatta, házi vaj és tej, házi lekvár,olasz szalámi, mortadella vagy sonka, sajt, mozzarella., aszalt paradicsom, olajbogyó , idény zöldség és gyümölcs, joghurt, müzli.

Válaszotok után hamarosan megküldjük a menütervet!

Az étkezéseket minimum 2 főre készítjük!
Glutén-laktózmentes, vega, vegán felár 1 190Ft/étkezés/fő

A vacsorát 19-20 óra között szállítjuk frissen, melegen,

Várjuk szíves visszajelzéseteket!

Tünde és Andréa
+36 30 106 2639
+36 30 726 4872
trattoriadellabacca@gmail.com