BÖRZSÖNYPAGONY

„Adj szárnyakat azoknak, akiket szeretsz, hogy repülhessenek, gyökeret, hogy visszajöjjenek, és okot, hogy maradjanak.“

Dalai láma

Foglalás

A pihenőházról

A BörzsönyPagony pihenőház 4 fő vendéget tud elszállásolni!

Letisztult mégis kuckós és romantikus egyben. Ajánljuk pároknak, családoknak, barátnőknek/barátoknak. A Pagonyban nemcsak a lelkedet, de a testedet is kényeztetheted. Finn szaunánk és jakuzzink garantáltan elfeledtetik veled a hétköznapi mókuskereket.

Földszint: Teljesen felszerelt konyha / nappali, étkező, zuhanyzós fürdőszoba

Emelet: Hálószoba – alvási lehetőség 4 fő részére (2 db 160 x 200 cm ágy). Az emelet egy tér / funkcionálisan két részre tagolva.

A ház fűtése/hűtése klímával illetve kandallóval és elektromos radiátorral lehetséges.

Terasz: A hatalmas terasz , ahol rád száll a nyugalom és magával ragad a természet közelsége!

Elérhetőségek

+36 30 374 9225

hello@borzsonypagony.hu

Kismaros, Őz u. 26, 2623

Minden a rendelkezésedre áll egy tökéletes pihenéshez

Arról is gondoskodunk, hogy minden konyhai és tálalási és szervírozási kellék rendelkezésedre álljon.

Programok, látnivalók a környéken

Gyalogtúra

A faluból több túraútvonal is indul, választhatunk könnyedebb 1,5 órás, vagy egy kicsit komolyabb, 5-6 órás kirándulást is.

Falumúzeum

A Kismarosi Sváb Muzeális Gyűjteményben állandó kiállítás látható a falusi gazdálkodás régi szerszámaiból és borászati eszközeiből.

Királyréti Erdei Vasút

A Királyréti Erdei Vasút mely az egykor 200 km-t meghaladó börzsönyi kisvasúthálózat egyik fennmaradt vonala.

Bringatúra

Egyedi igényekre szabva hétvégéken vállaljuk hegyi kerékpár, mountain bike túrák szervezését, vezetését. Fantasztikus élmény, csatlakozz hozzánk a kalandhoz, gyere velünk Te is.

Fedezd fel  Kismaros és környékét

A faluból több túraútvonal is indul, választhatunk könnyedebb 1,5 órás, vagy egy kicsit komolyabb, 5-6 órás kirándulást is. A Kismarosról a Gál-hegy, a Török-mező és a Malom-völgy érintésével Zebegénybe vezető útvonal 16 kilométer, körülbelül 4-5 óra alatt teljesíthető. Hasonló távolságot jár be a Diósjenőre vezető turistaút is, mely felvisz a Börzsöny legmagasabb csúcsára, a Csóványosra (938 méter), ahonnan tiszta időben belátni az egész Börzsönyt. Ha csak egy könnyű, másfélórás kirándulásra vágyunk, a Kismaros-Szokolya túrával érdemes próbálkozni.

I' Love Dunakanyar

Ha jártatok már a Dunakanyarba, akkor biztosan megérintett és visszavágytok, ha még nem, akkor pedig ideje felfedezni ezt a páratlan szépséget. Elképesztő történelmi és természeti értékeket találtok itt, programokban, látnivalókban nem kell szűkölködni.

Reggel a Pagonyban

A pagony prémium konyhagépekkel, edényekkel felszerelt, így mindent megtalálsz ami egy reggeli capuccinóhoz, vagy egy esti grillezéshez kell.

Harmónia & nyugalom

Buján zöldellő kert és titokzatos fenyves – soha meg nem unható látvány. Ez jellemzi a Pagonyt és környezetét. A régóta keresett szerelmet itt találta meg egy belsőépítész, és mint lakberendező azonnal hozzáfogott, hogy egyedi stílusát hozzáadja és megszületett az atmoszférához illeszkedő modernebb külső. Majdnem három év keresgélés után sikerült rábukkanni az ideális pihenőházra, de megérte türelmesen várakozni. Fontos volt a természet közelsége, érintetlensége és a sok fény.

kapcsolat

Vendégeink véleménye

“Csak ajánlani tudjuk!”

Mi már át éltük a hely nyújtotta lüktető békét. Nem győztünk betelni a látvánnyal kinn és benn. Ezt az otthonos, békés, kényelmes kuckót mindenkinek látni kell! Menjetek a pagonyba, garantáltan nem fogtok csalódni! Imádtuk!??

Laczkó Rita

” Téged is vár a Duna-part és a Kisduna-holtág varázslatos kincsei, melyek garantáltan elvarázsolnak „

Elérhetőségek

 

+36 30 374 9225

hello@borzsonypagony.hu

Kismaros, Őz u. 26, 2623

Látogass el hozzánk, keress bizalommal.

Letisztult mégis kuckós és romantikus egyben. Ajánljuk pároknak, családoknak, barátnőknek/barátoknak. A BörzsönyPagony pihenőház 4 fő vendéget tud elszállásolni! Rendezz szauna szeánszot és add át magad az illóolajok forró csábításának.

„Engedd, hogy a szauna elfeledtesse veled mindennapi gondjaidat!”