IDŐPONT FOGLALÁS

A naptárban jelöld be a neked megfelelő, még szabad időpotot, válaszd ki a kért szolgáltatásokat és ezzel a foglalásod intézése elkezdődik.

ÁRAK

A ház minimum 2 éjszakára foglalható!

Az ár tartalmazza: a ház illetve kert kizárólagos használatát maximum 4 fő részére. Az ágynemű, törölköző és beltéri papucsok használatát, valamint a konyhai fűszerek, kávé és tea bekészítést és welcome-italt, a takarítás árát!

Hétköznap: 48 000 Ft/éjszaka
Egy éjszaka kiemelt áron foglalható 65 000 Ft
Hétvége: 55 000 Ft/éjszaka
Kiemelt időszakok: 65 000 Ft/éjszaka

Jacuzzi és szauna használat plussz költsége:
Jacuzzi 5 000 Ft /nap
Szauna 5 000 Ft/nap
Kaució 20 000 Ft

Házi kedvencet nem fogadunk!

Bejelentkezés: A foglalás napján 15:00 után
Kijelentkezés: A pihenőház elhagyásának napján 10:00-ig

A ház környezetében meredek lépcső és domboldal található, a baleset elkerülése érdekében pici gyerekkel nem ajánljuk a szállás igénybevételét.

KIEMELT IDŐSZAKOK:

2021. augusztus 19-22. min 3 éjszaka

2021. október 22.-november 2. min 3 éjszaka

2021. december 23.-2022. január 2. min 3 éjszaka

Fizetési lehetőségek

Lehetőséged van két részletben rendezni a szállásdíjat. 50% befizetésével aktiválja a foglalást amit 48 órán belül kell teljesíteni (a fennmaradó 50%-ot megfizetni). Természetesen a szállásdíjat egy összegben is elutalhatod a foglalást követően.

Fizetési módok: banki átutalás, OTP SZÉP kártya. Kérünk, hogy foglalás után gondoskodj a banki utalásról, mert foglalásod csak 48 órán keresztül áll módunkban fenntartani. Amennyiben a szállásdíj fennmaradó része nem kerül átutalásra a foglalást követő 2. napon, úgy a foglalást töröljük és a rá vonatkozó lemondási feltételek irányadóak.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az érkezés előtt min. 30 nappal lemondott foglalás árát teljes egészében visszatérítjük. Az érkezést megelőző 14 napon belül lemondott foglalás esetében 50%-ot áll módunkban visszafizetni.

Időpontmódosításra felár nélkül az érkezést megelőző 15. napig van lehetőség.

Az érkezéstől számított 14 napon belüli lemondás esetén a szállásdíj teljes összege felszámolásra kerül.

Figyelem csak az eltöltött éjszakákat jelöld a naptárban (Következő nap 10:00-ig kell elhagynogy a Pagonyt!)

Naptár betöltése...
Powered by Booking Calendar
- Elérhető
20
- Lefoglalva
20
- Függő

A megrendelés elküldésével elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, az Általános Szerződési feltételeket és kijelentem, hogy a lemondási feltételeket elolvastam és elfogadtam.

Várunk szeretettel

a Pagonyban

ahol az erdő közelsége, a madarak csicsergése teljesen kiszakít a hétköznapok mókuskerekéből. Ahol megáll az idő és úrrá lesz rajtad a nyugalom. Minden évszakban rengeteg program közül választhatsz a Dunakanyarban. Élj a lehetőséggel és foglalj hozzánk, tölts el pár igazán különleges napot , teljes nyugalomban!!
Tiszta levegő, káprázatos színek, csend, az erdő hangja, szarvasbőgés, az eső kopogása, falevelek rezgése, mókusok ugráló játéka, patak csobogása. A Pagony maga a lüktető béke, az elmélyülés helye, ha igazi kikapcsolódásra vágysz nálunk biztosan megtalálod .
Prémium felszerelt pihenőházunk a kényelmedet szolgálja, Nespresso kávé / klasszikus kotyogós és tea választék,welcome-ital!
További extrák a teraszkapcsolatos jakuzzi és szauna, igazi wellness élménnyel fokozzuk a pihenésedet !
Laza sétára szuper jó éttermek, Duna part, street-food !
Nálunk a helyed ha szereted a Dunakanyart , a Börzsönyt,a túrázást,a Dunát, a csendet, az erdőt ,a kerékpározást de akkor is ha csak elszeretnél bújni és elcsendesedni!

Prémium felszerelt pihenőházunk a kényelmedet szolgálja

Nespresso kávé / klasszikus kotyogós és tea választék, welcome-ital.

További extrák

a teraszkapcsolatos jakuzzi és szauna. Igazi wellness élménnyel fokozzuk a pihenésedet !

Laza sétára szuper jó éttermek,

Duna part, street-food !
Nálunk a helyed ha szeretet a Dunakanyart, a Börzsönyt, a túrázást, a Dunát, a csendet, az erdőt, a kerékpározást de akkor is ha csak elszeretnél bújni és elcsendesedni!

Várunk szeretettel !